BEAUTY BAR

Beauty Bar bij House Of Glow

Naast alle behandelingen voor de huid is er bij House Of Glow ook een Beauty Bar! Dé plek voor een heerlijk geniet moment voor jezelf. Laat je even helemaal in de watten leggen en maak een keuze uit het ruime aanbod van wimper- en wenkbrauwbehandelingen. 

Vitamine lash botox

Vitamine Lash botox is een vernieuwde methode van wimperlifting. De wimpers worden behandeld met natuurlijke ingrediënten en daarmee onderscheid het merk zich van anderen. Het geeft een perfecte lift aan de wimpers/wenkbrauwen dat 6 weken goed blijft. 

De wimpers/wenkbrauwen dienen olie en make up vrij te zijn voordat we kunnen beginnen. Daarna starten we met het omhoog kammen van de haartjes d.m.v. lijm. Als dit proces gelukt is kunnen we beginnen met het liften. De vitamine lash botox bestaat uit de volgende stappen.

Als eerst brengen we de lifting aan wat voor de perfecte krul zorgt. Deze blijft een aantal minuten inwerken en wordt dan vervolgd met een hydraterend serum. Vervolgens brengen we een verzorgingsproduct aan en gaan we over naar het verven van de wimpers. Deze worden zwart/blauw geverfd, op deze manier vallen de wimpers nog meer op. Als laatste stap wordt de vitamine lash botox serum aangebracht, dit zorgt voor stevige haren en stimuleert de haargroei.

 

Wenkbrauwen epileren / harsen / verven

Een ander onderdeel van de beauty bar bij House Of Glow zijn de wenkbrauw behandelingen. Creëer de perfecte wenkbrauwen doormiddel van een wenkbrauw behandeling op maat. Er wordt goed gekeken naar de vorm van het gezicht en vervolgens zal de behandeling gestart worden. Kijk voor meer informatie over de tarieven van de wenkbrauw behandelingen hier

Scroll naar boven
Scroll naar top