HUIDVERJONGING

Huidverjonging

Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren en het begint meestal vanaf de 25e levensjaren. Uv-stralen en roken zijn de grootste externe factoren, huidveroudering is ook genetisch bepaald. Een droge huid krijgt snellere rimpels dan een vettige huid. In het begin zijn er geen zichtbare verschijnselen aan de buitenkant, maar binnen in de huid is er een sterke afname van collageen en elastinevezels. Collageenvezels zorgen voor een strakke huid en de elastinevezels zorgen voor de elasticiteit.

 

Behandelmogelijkheden

Mesoéclat anti-aging behandeling

De ideale behandeling om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. De behandeling bestaat uit een mesoéclat peeling met ampullen en het is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren. De cel vernieuwing in de huid wordt gestimuleerd, waardoor de huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terugkrijgt. Deze behandeling wordt wereldwijd toegepast en de sterren Madonna en Jennifer Aniston zijn een grote fan. Ze ondergaan regelmatig deze behandeling.

De peeling wordt aangebracht op de gereinigde huid, dit kan lichte tintelingen geven aan de huid. Gevolgd met het inmasseren van de mesoéclat ampul. Dit proces zorgt voor een vernieuwing van de bovenste huidlagen van de opperhuid en werkt diep in de huid. Het geeft een hydratatie boost, waardoor de huid haar mooie glow terugkrijgt. De huid oogt stralender en egaler en krijgt een fijnere huidstructuur. Aan het einde sluiten we af met de Crystal fiber vliesmasker. De behandeling is geschikt voor iedereen die huidveroudering wil behandelen. Het is te adviseren om de anti-aging behandeling in een kuur van 5 behandelingen te volgen met een tussenpozen van 2 weken voor een optimaal resultaat.

Hydrafacial

Hydrafacial is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappenbehandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie. Via boosters of ledlicht kunnen specifieke huidproblemen trouwens erg efficiënt worden aangepakt. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een vale teint..  Hydrafacial slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit. De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft onmiddellijk resultaat.

Speciaal voor huidverjonging wordt er nog een extra booster met anti aging toegepast. Door het gebruik van deze booster zal er snel resultaat zichtbaar zijn. 

Scroll naar top