MANNEN

Behandelingen voor mannen

Het wordt steeds belangrijker voor mannen om hun huid goed te verzorgen. Niet met té veel stappen maar het gaat zeker al de goede kant op. Vroeger werd het  gezien als een no go voor mannen om hun huid goed te verzorgen maar dat is gelukkig verleden tijd. House Of Glow nodigt alle mannen van harte uit om samen met hun partner, of alleen, een behandeling te boeken. Ook voor mannen zijn er verschillende behandelingen beschikbaar! 

Hydrafacial

Voor mannen wordt een hydrafacial ook zeer aangeraden. Het voordelige aan deze behandeling is dat er na de behandeling geen hersteltijd aan gebonden zit.  Er hoeft nergens rekening mee gehouden te worden en na de behandeling kan er meteen worden gesport of bijvoorbeeld naar de sauna. . Zie hieronder nog wat extra informatie over de behandeling. 

Hydrafacial is een revolutionair toestel met fenomenale resultaten voor iedere huid. Het biedt een driestappenbehandeling waarbij de huid heel krachtig gereinigd en geëxfolieerd wordt, terwijl ze wordt verzadigd met antioxidanten en hydratatie. Via boosters of ledlicht kunnen specifieke huidproblemen trouwens erg efficiënt worden aangepakt. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentatie of een vale teint..  Hydrafacial slaagt erin je huidconditie drastisch te verbeteren van binnenuit. De behandeling is volledig pijnloos, er is achteraf geen hersteltijd vereist en hij geeft onmiddellijk resultaat.

Scroll naar boven
Scroll naar top