OVER ONS

House of glow by ec

House of Glow by ec is een huidverbeterende praktijk en een schoonheidssalon in 1! Want alleen hier is het mogelijk om een huidverbeterende behandeling nemen en tegelijk ook je wenkbrauwen te epileren en verven. De diensten die worden verleend zijn acnetherapie, camouflagetherapie, littekentherapie, huidverjonging, wimperextensions, wimperlifting, epileren en BIAB treatment. Alle diensten worden op professionele wijze verleend met de hoogste kwaliteit in producten. 

Mijn naam is Esra Cicek en ik ben werkzaam als skin specialist bij House of Glow by ec. Mijn specialisme is huidverbetering, hierbij kunt u denken aan indicaties zoals: acne, huidveroudering en pigmentproblemen. Ik voer mijn werk vol met passie uit en streef naar het perfecte resultaat samen met mijn patiënten. Ik luister graag naar de wensen van de patiënt en geef altijd eerlijk advies in de haalbaarheid hiervan.  
 
Ik heb mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald in 2018 en volg nu de opleiding Huidtherapie. Deze vervolg opleiding verbreed mijn huidige kennis en dit kan ik goed toepassen in praktijk. 
 
House of Glow by ec is aangesloten bij de Anbos en de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Hierdoor blijven wij up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en houden we ons bekwaam d.m.v. trainingen. 
 
In de salon wordt uitsluitend gewerkt met het merk Mesoestetic. Dit zijn producten met een hoge kwaliteit en het is dermatologisch getest. Het is geschikt voor ieder huidtype en huidprobleem.
Scroll naar boven
Scroll naar top