ROSACEA

Rosacea

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening.  Typisch  voor Rosacea is het snel optreden van rode vlekken in het gezicht. Het is vergelijkbaar met blozen maar het houdt wat langer aan. Vaak komt dit voor in het centrale gedeelte van het gezicht. 

Medische peeling

Chemische peelings worden als eerste ingezet om de verstoorde huidbarrière te verbeteren. Een dieptereiniging in combinatie met een melkzuurpeeling zal de huid kalmeren en de ontstekingen van een Rosacea huid verbeteren.  Melkzuur wordt in de huid omgezet naar lactaat, dat ervoor zorgt dat de huid beter vocht vast kan houden.

Huidverzorging

Het is belangrijk om te weten welke producten goed zijn voor de huid met Rosacea. De huid is gevoelig en wordt sneller rood. House of Glow werkt met de verzorgingsmerk Mesoestetic, de producten zijn dermatologisch getest en heeft een zeer positieve werking op de huid. Het merk bestaat uit een groot assortiment en is daardoor geschikt voor iedereen. Mesoestetic heeft een uitsluitende lijn voor Rosacea, benieuwd naar de producten hiervan? Kom langs voor een productadvies op maat en profiteer nu nog van een egale huid.

Scroll naar boven
Scroll naar top