DONKERE HUID

Donkere huid

Wij geven wat extra aandacht aan de donkere huid. Een donkere huid maakt sneller pigmentatie aan dus hier wordt dan ook goed rekening mee gehouden. Ook heeft een donkere huid een andere huidstructuur dan een lichte huid. Hierdoor is er een andere aanpak nodig voor het verhelpen van huidproblemen. 

 

Donkere kringen op een donkere huid

Donkere kringen komen veel voor bij mensen met een donkere huid. De oorzaak is verschillend, maar vaak komt het door  huidtype en genetisch bepalend. Het is belangrijk om te weten wat je hiervoor kunt doen. De huidtherapeuten van House of Glow voeren alleen effectieve en veilige behandelingen uit

Behandeling tegen donkere kringen

Eyecon 

Eyecon is dé behandeling tegen donkere kringen. Het bestaat uit een kuur van 6 behandelingen met een tussenpauze van 1 week. De behandeling is gericht op de ogen en de producten zijn aangepast voor de huid rondom de ogen. De huid rondom de ogen is het dunst, daarom is er hiervoor ook andere verzorging nodig. 

 

Hydrafacial Eye Perk. 

De hydrafacial Eye perk verheldert en verfrist de huid rondom de ogen met de belangrijke ingredienten zoals hyaluronzuur en arnica bloem extract waardoor dit gebied verstevigd en gehydrateerd wordt. De behandeling bestaat uit eenmalig behandeling in de kliniek en verder is het voor thuis gebruik. U dient iedere ochtend en avond het perk aan te brengen voor het beste resultaat.

 

 

Pigmentvlekken op een donkere huid

De donkere huid maakt sneller pigmentvlekken aan dit komt doordat de melanine kleur donkerder is dan bij een lichtere huid. Zo onstaat er al pigmentvlekken bij de donkere huid door verkeerd uit te knijpen, bij littekens of verstoring in de hormoonhuishouden denk bijvoorbeeld aan de zwangerschap. Hiervoor bieden wij verschillende pigmentbehandelingen aan. Bent u benieuwd naar het aanbod? Bekijk het kopje pigmentvlekken en kom langs voor een gratis consult.

Huidverbetering en huidverzorging voor de donkere huid

Nergens last van en interesse in een fijne opfrisser? Wij bieden verschillende behandelingen aan om te werken aan een egale huid. Zo is de Hydrafacial enorm populair.  Het biedt een drie stappen behandeling waarbij de huid krachtig gereinigd wordt en het verzadigd de huid met antioxidanten en hydratatie.

De behandelingen die worden uitgevoerd bij House Of Glow zijn zeer effectief voor de huid, maar wat vooral effect geeft op de behandelingen is de nazorg. Het is belangrijk om de huid dagelijks goed te verzorgen. House Of Glow werkt met de verzorgingsmerk Mesoestetic, de producten zijn dermatologisch getest en hebben een zeer positieve werking op de behandelingen. Het merk bestaat uit een groot assortiment en is daardoor geschikt voor iedereen. Het is zeer belangrijk voor de donkere huid om de huid te beschermen tegen UV-stralen. Daarvoor moet er dagelijks een zonnebrandcrème worden toegepast. Interesse welke producten het beste bij u passen? Kom langs voor een gratis productadvies op maat.

Scroll naar boven
Scroll naar top